Copy Project Strategie

Blinqlab: staat als een huis

Blinqlab zet vastgoed op de mooiste manier in de etalage. Via 3D-visualisaties, 360° beelden, VR-tours en plattegronden. Door snelle groei en toenemende concurrentie groeide de noodzaak om terug te gaan naar de kern en verder te bouwen aan een onderscheidend, herkenbaar merk. Samen met LIPSTICK PR hielpen we Blinqlab te focussen op waar ze goed in zijn en keuzes te maken.

Met een nieuwe naam (voorheen Drafting Factory), positionering en branding slaagt Blinqlab er nu weer in de markt op te schudden en nieuwe klanten aan te trekken. Naast een merkstatement, hebben we de positionering uitgerond naar een nieuwe huisstijl, website en onder andere brochures. www.blinqlab.nl

Samenwerking:
Strategie en PR: Fleur de Bruin – Lipstick PR
Design: Janinja Olivier – Studio Olivier

“Fleur en Nieske hielpen ons naar de kern, de positionering aan te scherpen en merkwaarden weer naar boven te halen en te koppelen aan groeikansen; klaar om onze positie als marktleider te heroveren.”

– Jan Kees van Mourik, eigenaar en oprichter Blinqlab Blinqlab (Drafting Factory)

Beeld: Studio Olivier

No Comments

    Leave a Reply