Nieuws

We zijn er NOG niet

Je ziet het. Deze site… die is er nog niet. Maar we zijn wel keihard aan het werk! Niet alleen om deze site live te krijgen. Maar ook om mee te denken met de profileringsvraagstukken van Lipstick PR en het opzetten van strategiesessies via Studio Olivier. En per oktober 2019 gaan we Slot Loevestein nog meer in de spotlights zetten. Daarnaast natuurlijk maken we (toekomstige) ouders en bruidsparen vrolijk met kaarten van Studio YAY.

Wil je meer informatie over deze en andere projecten?
Mail: nieske@arewethereyet.nl
of bel: 0630415168

Copy Strategie

Slot Loevestein

Wat bijzonder om weer terug te zijn: vanaf 1 oktober mag ik weer voor en op dit Rijksmuseum werken en gaan we Slot Loevestein in de spotlights zetten. Van strategische plannen tot het uitvoeren; houd www.slotloevestein.nl in de gaten of kom langs! Het is sowieso een bezoek en rondleiding waard.

Strategie

(Kabel)management op en top

Er zijn van die producten waarvan je je het bestaan eigenlijk niet beseft. Toch mis je ze als ze er niet zijn, omdat ze simpelweg zorgen voor groot gemak! OCS  – Office Cabling Systems verkoopt zulke producten. De totaalleverancier in kabelmanagement biedt unieke oplossingen voor kantoor- en werkplekbekabeling. Hun assortiment staat garant voor een nette, opgeruimde en veilige (werk)omgeving. Altijd en overal.

Afgelopen jaren hebben we met elkaar een strategie uitgezet. En als je van partners terug krijgt dat je uitingen oa de meeste kliks krijgen, is dat toch erg leuk voor een familiebedrijf binnen een nichemarkt!

 

 

Copy

Trouwen in Altena

Het gebied waar mijn roots liggen -het Land van Heusden en Altena – is een prachtig gebied boordevol geheime pareltjes, creatieve ondernemers vol met bruisende ideeën op het gebied van bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Via via kom je vaak terecht bij de leukste adresjes. Elk bruidspaar gaat steeds weer opnieuw op zoek naar deze geheime adresjes. Daar moet een einde aan komen. Daarom maak ik deel uit van het top-team van Trouwen in Altena. Wij willen  via deze weg  communicatiestroom toegankelijker maken voor alle Altena fans en uiteraard hopen we ook de rest van Nederland te inspireren met onze blogs. Misschien wordt Altena dan wel het nieuwe Frankrijk?!